Tijd besparen
met je persoonlijke kok
Vanaf 7,49/maaltijd

 Met zorg bereid door onze koks

  Levering overal in België

Zonder enige verbintenis

Betaal met je maaltijdcheques

 Met zorg bereid door onze koks

  Levering overal in België

Zonder enige verbintenis

Betaal met je maaltijdcheques

Pierre Stenfors
Read More
Heel leuk concept, altijd tevreden, jong en innovatief bedrijf. Daarnaast ontvangen we peterschapsvouchers door vrienden en familie te refereren.
Deby Kro
Read More
Het is duidelijk zichtbaar in de gerechten dat jullie toegewijd zijn aan jullie productkeuze en bereidheid om goede maaltijden te maken. Bedankt voor jullie authenticiteit! 🙂
Luca Stenfors
Read More
Ik ben verleid door dit concept (lokaal eten + bezorgde gerechten) de gerechten zijn erg goed en de grote porties zijn perfect voor mij. Vriendelijke bezorgers en op tijd voor de bezorging. Ook nog een extraatje met de desserts!
Kathleen Bougard
Read More
Omdat ik hoge eisen heb over de inhoud van mijn borden, ben ik in het algemeen zeer aangenaam verrast door de originaliteit en de kwaliteit van de aangeboden maaltijden.
Previous
Next

ONTVANG ELKE WEEK GEZONDE EN EVENWICHTIGE MAALTIJDEN DIRECT BIJ U THUIS!

Kies uit een selectie van 10 gerechten die wekelijks wisselen

Ons team selecteert verse producten van onze lokale producenten en kookt voor u

Wij bezorgen uw vers bereide maaltijden overal in België met onze koelwagens

Hop, in de microgolfoven of in de oven!
Het is klaar !

Onze beloftes

TIJD BESPAREN

Uw maaltijden worden bij u thuisbezorgd, u hoeft ze alleen nog maar op te warmen.

VERSE PRODUCTEN

We gebruiken enkel ingrediënten van hoge kwaliteit en zoveel mogelijk lokaal. Al het vlees is afkomstig van onze lokale slager Champion en onze groenten bij Van Dyck in Namen!

EVENWICHTIG DIEET

De bereidingen van onze maaltijden worden begeleid door onze voedingsdeskundige. Fresheo begeleidt u om smaakvol en evenwichtig te eten.

Algemene informatie

ONZE ABONNEMENTEN

Om praktische redenen, werken we alleen met abonnementen (via automatische incasso), om het leven van onze klanten eenvoudiger te maken. Dit laat toe om de betaling van de bestellingen te automatiseren.

Beëindiging abonnement : Indien u uw abonnement wilt stopzetten, neemt dan contact op met onze klantendienst om dit tijdig te kunnen opzeggen.

ONZE VERPAKKINGEN

We gebruiken bakjes gemaakt van gerecycleerde en recycleerbaar materiaal zoals 5PP (Polypropyleen) die geen bisfenol A bevatten en dus geen hormoonontregelaars. Polypropyleen is een plastiek dat gerecycleerd kan worden.
 
Deze bakjes voldoen aan de bezorgingsnormen van maaltijden aan huis, omdat ze het mogelijk maken om de optimale bezorging van onze producten te garanderen.
 
Dit zowel op het vlak van de logistieke beperkingen waarmee we geconfronteerd worden, als op het vlak van presentatie, bewaring en consumptie van onze recepten.

BETALINGSVOORWAARDEN

Onze belangrijkste betalingsmethode is momenteel SEPA en Mastercard-VISA(automatische incasso). Binnenkort zal een Bancontact-betalingsmethode beschikbaar zijn die u in plaats van de domiciliëring zal kunnen gebruiken.

Betaling met Eco-cheque : Wij accepteren Monizze, Sodexo en Edenred restauranttickets momenteel alleen in vooruitbetaling. Om uw bestelling te bevestigen, zal u ook een hoofd-betalingsmethode nodig hebben (kredietkaart, VISA, SEPA, enz.).

Bestellingen kunnen elke week op dinsdag voor 23:59 vooruitbetaald worden via ecocheques (mijn account -> mijn bestelling vooruitbetalen)

Een betalingsmethode wijzigen : U heeft verschillende manieren om u bestelling te betalen. U hoeft alleen uw betalingsmethode rechtstreeks vanuit uw klantpagina te wijzigen (betalingsmethode)

LEVERING

Fresheo heeft een eigen flexibel en snel leveringsysteem opgezet om u wekelijks te bezorgen..
U ontvangt een sms (op donderdag) om u het tijdstip van aankomst te laten weten en een tweede (de dag van bezorging) wanneer de bezorger onderweg is naar uw huis.

Bent u er niet om uw bestelling in ontvangst te nemen?

U heeft 4 oplossingen tot uw beschikking:

  • Onze bezorger kan uw bestelling in een koelbox plaatsen bij uw huis.
  • U vertelt ons een plaats waar we uw bestelling kunnen afgeven. 
  • U informeert ons als een buur uw bestelling kan ontvangen terwijl u afwezig bent.
  • U geeft ons een ander adres dat zich binnen een straal van 5 minuten rijden van uw huis bevindt

EEN BESTELLING ANNULEREN

In overeenstemming met onze algemene verkoopvoorwaarden is het mogelijk om een bestelling te annuleren tot dinsdag 23:59 uur.
 
Om meer te weten te komen over onze algemene verkoopsvoorwaarden, nodigen wij u uit om ze te raadplegen op onze website www.fresheo.be

PETERSCHAP

Fresheo heeft momenteel geen peterschap systeem. De website is in aanbouw om het binnenkort te kunnen voorstellen.

U kunt echter contact met onze after-sales service opnemen om ons de informatie te sturen met betrekking tot de persoon die u wilt voorstellen.

Uw “petekind” kan dan een account aanmaken op onze website om van 40 korting gespreid over 4 weken te genieten.

Zodra uw “petekind” zijn eerste bestelling heeft geplaatst, contacteert u opnieuw onze after-sales service om ook van 40 op uw volgende bestelling te genieten.

Peterschap is niet van toepassing op ontdekkingsboxen. Het peterschap zien wij als volgt:

  • Na een gerefereerde klant, ontvangt u 40€ verdeeld over 4 bestellingen, dus 10€ per bestelling.
  • Uw “petekind” krijgt ook 40€ korting op toekomstige bestellingen.

Onze ontdekkingsboxen bevatten een selectie van 4 gerechten (klassiek of vegetarisch) en 4 desserts. Bij het selecteren van uw box, worden uw betalingsgegevens gevraagd voor technische redenen om uw bestelling te valideren.

Deze box is normaal gezien betalend. Heeft u een promotiecode? Het is nog steeds nodig om uw betalingsgegevens in te voeren, maar er zullen geen kosten in rekening gebracht worden.

Waarom vragen we u om uw bankgegevens in te vullen:

Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de bestelling op een bekend adres wordt afgeleverd.

Volg het Fresheo-avontuur!

Twijfel niet meer, volg ons zodanig dat u op de hoogte blijft over ons!

Copyright 2021© Fresheo. All Rights Reserved.